Indskrivning

Indskrivning på skolen

Kan I som forældre tilslutte jer skolens værdier, og ønsker I på den baggrund jeres barn indskrevet på skolen? Så kan I indskrive jeres barn ved at udfylde vores indmeldelsesblanket og indbetale administrationsgebyret. 

De fleste børn kommer på venteliste, og skolen kontakter jer, når vi har en ledig plads. Inden optagelse på skolen inviterer vi til et informationsmøde eller en samtale med én fra skolens ledelse. Klik på "Ledige pladser" for at se, om der er plads på den årgang, hvor du ønsker en plads til dit barn. 

 

Sådan gør I

1. Læs om skolens værdier og brochuren "Hvem er vi? - Hvad forventer vi?" for at afgøre, om I som forældre kan tilslutte jer Fredericia Realskoles værdisæt. 

2. Udfyld indmeldelsesblanketten som I finder her

3. Afvent svar fra skolen.

4. Indbetal administrationsgebyret. Gør som angivet i bekræftelsesmailen. I tilfælde af at flere elever ønsker en plads på samme årgang, går vi ud fra den dato og det tidspunkt, hvor skolen har modtaget administrationsgebyret. 

5. Vi kontakter jer, når der er en ledig plads til jeres barn. Herefter aftaler vi dato og tidspunkt for en samtale og rundvisning på skolen. 

6. Endelig optagelse sker efter en samtale med skolens ledelse. 

 

Når I har udfyldt og sendt indmeldelsesblanketten, modtager I en bekræftelse på e-mail.

Jeres oplysninger gemmes på vores hjemmeside, som er krypteret med AES-256. Når vi har hentet indmeldelsesblanketten, vil jeres oplysninger blive slettet fra hjemmesiden. 

 

I kan forvente at høre fra os i løbet af 3-5 arbejdsdage. 

Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at henvende jer på skolens kontor på tlf. 75 92 07 20 eller mail fr@fruv.dk 

 

Læs om skolens værdier i denne folder

Læs brochuren "Hvem er vi?- Hvad forventer vi?"

Indmeldelsesblanketten finder I her