Ferie

Ferieaktiviteter i vores SFO

Vores SFO holder åben i flere af skolens ferieperioder mod betaling. Vi gør os umage, så det bliver så hyggeligt og varieret for eleverne som muligt. Vi afsætter på skolen hvert år en pose penge, så det giver ekstra mulighed for, at give eleverne nogle særlige oplevelser sammen med deres kammerater. Elever tilmeldt ferie-SFO er ofte blandet på tværs af alle årgange. Dette betyder også, at eleverne har gode muligheder for at danne nye bekendtskaber og udvide deres sociale grupper. Antallet af elever i ferieperioderne, betyder at personalet i SFO´en har endnu bedre tid til det enkelte barn. Vores program er meget varieret med biografture, cafebesøg, tur til Zoo, fiskerimuseet, mad over bål, vandkamp, pizzabagning, kreative projekter og masser af hygge.