Fredericia Realskole søger pædagogmedhjælpere til SFO

Fredericia Realskoles SFO ”Blyanten” søger pædagogmedhjælpere fra 1. august 2024.

Flere af vores dygtige unge medhjælpere skal i gang med studielivet, og derfor søger vi 2-3 nye dedikerede medhjælpere til det kommende skoleår. Vi er på udkig efter relationskompetente medhjælpere, der ønsker at gøre en forskel i børnenes skole- og SFO-liv.

På Fredericia Realskole arbejder vi ud fra værdierne: Ansvarlighed, Engagement, Fælleskabsorientering, Gensidig respekt og Faglighed.

’’Blyanten’’ er en SFO med 130-140 børn i alderen 6-9 år. Et sted, hvor der sker rigtigt meget. Vi gør brug af skolens mange faciliteter, tager på fælles ture i nærområdet, tilbyder forskellige værksteder og arbejder med mange dele af det pædagogiske område.

I SFO er vi 4 fastansatte pædagoger og 4 pædagogmedhjælpere. Vi arbejder tæt sammen om at skabe en spændende og lærerig SFO.

Arbejdsopgaver:

• Bidrage til at skabe et trygt og udviklende miljø for børnene
  • Planlægge og udføre spændende aktiviteter og lege i samarbejde med kolleger
  • Tilsyn med og omsorg for børnene

Kvalifikationer:

• Positiv og engageret tilgang til arbejdet
  • Evne til at skabe relationer til og kommunikere tydeligt med børn
  • Gode samarbejdsevner
  • Møder elever, forældre og kolleger med smil og åbenhed

Beskæftigelsen er primært i eftermiddagstimerne frem til 1. april, hvor vores førskolebørn starter. Fra 1. april arbejder pædagogmedhjælperne også om formiddagen.

Alle pædagogmedhjælperstillinger har en beskæftigelsesgrad på 62 %.

Den ene af stillingerne kan for den rette ansøger blive med fastansættelse. De øvrige stillinger er tidsbegrænsede frem til 31. juli 2025.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Danmarks Private Skoler – Grundskoler og gymnasier og BUPL.

Vil du høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte indskolingsleder Almir Becic på tlf. 29 29 65 38 eller e-mail ab@fruv.dk

Lyder stillingen som noget for dig, så send os en ansøgning vedlagt CV og evt. relevant udtalelse fra tidligere job.

Ansøgningen sendes til Fredericia Realskole på mail: FR@FRUV.DK

Ansøgningsfristen er 16.maj 2024 kl.12.00. Vi afholder samtaler tirsdag d.28 maj.

Tiltrædelse: 1. august 2024